>> Conferinţă de presă, la Bruxelles: Maia Sandu şi Federica Mogherini >>...

>> Conferinţă de presă, la Bruxelles: Maia Sandu şi Federica Mogherini >> Alexandru Slusari – nou despre frauda bancară >> Maia Sandu a obţinut titlul onorific „Medalia de Aur a UVT”

>> Conferință de presă susținută la Bruxelles de Maia Sandu, prim-ministru al R. Moldova, și Federica Mogherini, înalt reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate
>> Conferinţă de presă susţinută de Alexandru Slusari, președintele Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din R. Moldova și investigării fraudei bancare
>> Maia Sandu, prim-ministrul R. Moldova, a obţinut titlul onorific „Medalia de Aur a Universităţii de Vest din Timişoara”

Tribuna guvernanţilor

>> Conferință de presă susținută la Bruxelles de Maia Sandu, prim-ministru al R. Moldova, și Federica Mogherini, înalt reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate >> Conferinţă de presă susţinută de Alexandru Slusari, președintele Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din R. Moldova și investigării fraudei bancare>> Maia Sandu, prim-ministrul R. Moldova, a obţinut titlul onorific "Medalia de Aur a Universităţii de Vest din Timişoara”

Опубликовано Axial TV Понедельник, 30 сентября 2019 г.