„Tribuna guvernanţilor” din ultima zi (lucrătoare) de vară

„Tribuna guvernanţilor” din ultima zi (lucrătoare) de vară

Axial TV a lansat recent programul „Tribuna guvernanţilor”, cu scopul de a oferi telespectatorilor posibilitatea de a se informa din prima sursă, fără comentarii, în ce priveşte activitatea celor pentru care şi-au dat votul. Periodicitatea programului: „Tribuna guvernanţilor”, în grila Axial TV – luni-vineri, de la ora 21:00 (reluări: marţi-sâmbătă, de la 05:00 şi 12:00) Duminică, de la 12:00 – ediţie specială, „Focus”.

Conţinutul acestei ediţii:
>> Şedința Guvernului din 30 august;
>> Cu noi detalii privind concesionarea Aeroportului Internaţional Chişinău – Igor Munteanu, președintele Comisiei de anchetă pentru analiza modului de organizare și desfășurare a privatizării și concesionării proprietății publice (2013-2019).

"TRIBUNA GUVERNANŢILOR"

"TRIBUNA GUVERNANŢILOR" – nou în grila Axial TV Oferim telespectatorilor posibilitatea de a se informa din prima sursă, fără comentarii, în ce priveşte activitatea celor pentru care şi-au dat votul. Periodicitatea programului în grila de emisie va fi definitivată în septembrie. În această ediţie: 1. Şedința Guvernului de azi, 30 august; 2. Cu noi detalii privind concesionarea Aeroportului Internaţional Chişinău, Igor Munteanu, președintele Comisiei de anchetă pentru analiza modului de organizare și desfășurare a privatizării și concesionării proprietății publice (2013-2019).

Опубликовано Axial TV Пятница, 30 августа 2019 г.