(Video) Viorel Cibotaru: „Căderea guvernului Chicu este absolut iminentă! „Din păcate, oamenii...

(Video) Viorel Cibotaru: „Căderea guvernului Chicu este absolut iminentă! „Din păcate, oamenii sunt mai mult induși în eroare, decât îmbogățiți cu informație adevarata”

Căderea guvernului Chicu este absolut iminentă! Acești oameni care se află la guvernare au iluzia compensării parcursului european cu sprijinul din partea Chinei, Turciei sau Federației Ruse, care tot se află astăzi într-o stare de confruntare cu UE și, de fapt, într-o confruntare globală cu Statele Unite și cu UE. Asta ne face pe noi ostatici. (Din emisiunea „Subiecte majore”, care poate fi vizionată aici)

Viorel Ciubotaru este director al Institutului European de Studii Politice din R. Moldova, ex-ministru al Apărării R. Moldova, ex-director (co-fondator) al Centrului de Informare și Documentare despre NATO din R. Moldova, membru Asociat Superior, coordonator de program în Nepal al Centrului de la Geneva pentru Controlul Democratic al Forțelor Armate, întemeietorul ziarului „Oastea Moldovei”, în 1992 (care apare până în prezent), ex-preşedinte PLDM, doctor în filologie.