Ambasadorului UE în Republica Moldova, Peter Michalko – „Ordinul de Onoare”

Ambasadorului UE în Republica Moldova, Peter Michalko – „Ordinul de Onoare”

Cu prilejul Zilei Europei, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a conferit astăzi „Ordinul de Onoare” domnului Peter Michalko, Ambasador al Uniunii Europene în Republica Moldova, în semn de recunoștință pentru susținerea constantă oferită cetățenilor Republicii Moldova în eforturile de a trăi în democrație și bunăstare.

„Domnul Ambasador Michalko are merite deosebite în promovarea valorilor europene în țara noastră. Îi mulțumesc în numele cetățenilor moldoveni, pentru sprijinul continuu, pentru faptul că este mereu alături de noi în demersul nostru pentru libertate și stat de drept, pentru susținerea reformelor care să îmbunătățească nivelul de trai al oamenilor, inclusiv prin numeroasele proiecte de dezvoltare, prezente în diverse domenii în toate raioanele țării”, a spus Președintele Maia Sandu.

Șefa statului a menționat că domnul Peter Michalko este un prieten al Republicii Moldova și i-a mulțumit pentru sprijinul oferit țării noastre în perioadata mandatului său: „Mulțumim, domnule Ambasador Michalko! Mulțumim, Uniunea Europeană!”.

Sursa – Preşedinţia R. Moldovei