USM i-a acordat titlul de Doctor Honoris Causa secretarului de stat al...

USM i-a acordat titlul de Doctor Honoris Causa secretarului de stat al DRRM, Adrian Dupu

Pentru activitatea în sensul dezvoltarii și consolidării relației dintre România și Republica Moldova, drept recunoștință pentru buna colaborare a DRRM cu USM, pentru investițiile în infrastructura și în capitalul științific al USM, Senatul Universității de Stat din Moldova (USM), i-a acordat titlul de Doctor Honoris Causa secretarului de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Adrian Dupu.
„𝑀ă 𝑠𝑖𝑚𝑡 𝑜𝑛𝑜𝑟𝑎𝑡 𝑠̗𝑖 𝑟𝑒𝑐𝑢𝑛𝑜𝑠𝑐𝑎̆𝑡𝑜𝑟 𝑠ă 𝑝𝑟𝑖𝑚𝑒𝑠𝑐 𝑡𝑖𝑡𝑙𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝐷𝑜𝑐𝑡𝑜𝑟 𝐻𝑜𝑛𝑜𝑟𝑖𝑠 𝐶𝑎𝑢𝑠𝑎 𝑑𝑖𝑛 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒𝑎 𝑐𝑒𝑙𝑒𝑖 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑎𝑟𝑖 𝑠̗𝑖 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡𝑒 𝑢𝑛𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑖𝑡𝑎̆𝑡̗𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑅𝑒𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐𝑎 𝑀𝑜𝑙𝑑𝑜𝑣𝑎. 𝑉𝑎̆ 𝑚𝑢𝑙𝑡̗𝑢𝑚𝑒𝑠𝑐 𝑐𝑎̆ 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎̆ 𝑑𝑖𝑝𝑙𝑜𝑚𝑎̆ 𝑜𝑛𝑜𝑟𝑖𝑓𝑖𝑐𝑎̆ 𝑚𝑎̆ 𝑝𝑟𝑖𝑚𝑖𝑡̗𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑓𝑖𝑢 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑎 𝑙𝑢𝑚𝑖𝑖 𝑎𝑐𝑎𝑑𝑒𝑚𝑖𝑐𝑒, 𝑜 𝑙𝑢𝑚𝑒 𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑚 𝑎𝑑𝑚𝑖𝑟𝑎𝑡-𝑜 𝑠̗𝑖 𝑎𝑝𝑟𝑒𝑐𝑖𝑎𝑡-𝑜 𝑚𝑒𝑟𝑒𝑢.”, a declarat Adrian Dupu la ședința solemnă.
Secretarul de stat a menţionat că sprijinul pe care România îl oferă constant și nemijlocit Republicii Moldova, se datorează în primul rând președintelui României, Klaus Iohannis, și premierului Nicolae Ciucă. Adrian Dupu a mai spus că acest merit este al întregii echipe a DRRM și graţie susținerii din partea Cancelariei prim-ministrului, condusă de Mircea Abrudean și a Ministerului Afacerilor Externe, condus de Bogdan Aurescu.
Pentru a afla mai multe, intraţi aici
Sursa foto: aici.