VIDEO|| DRRM a oferit gratuit pentru şcoli din R. Moldova tehnologie de...

VIDEO|| DRRM a oferit gratuit pentru şcoli din R. Moldova tehnologie de ultimă generație

Zeci de școli și licee din Republica Moldova au primit echipamente IT de ultimă generație, din partea Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), în cadrul proiectului Digitalizare în Educație, susținut de Guvernul României.

Festivitatea de predare a acestei importante donații de laptopuri, imprimante multifuncționale și table interactive SMART pentru 20 de instituții de învățământ general a avut loc la 28.11.2022, la Casa Guvernului din Chișinău, în prezența secretarului de stat al DRRM, Adrian Dupu și a ministrului Educației și Cercetării din Republica Moldova, Anatolie Topală, alături de E.S. ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu, directorii celor 20 de unități de învățământ și de reprezentanți ai autorităților locale.

Donațiile din partea Guvernului român, în valoare de aproximativ 840.000 lei, au venit în urma solicitării primite din partea Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova.

Echipamentele IT donate de DRRM ajung la 20 de unități de învățământ care nu au bugetul necesar pentru asigurarea unui proces educațional calitativ, care să poată oferi elevilor accesul la informație și metode inovative de predare și învățare.

Pentru mai multe detalii, intraţi în pagina oficială DRRM.

VIDEO de la festivitatea de predare a importantei donații de echipamente IT din partea Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova către 20 de instituții de învățământ general din Republica Moldova (28 noiembrie, 2022) https://www.facebook.com/axialtv/videos/1163681161241245